Tuesday 9 June 2009

Zlo.


Pondelkové rána sú zlo. Cookies bez čokolády sú zlo. Najviac sa mi páčila tá myšlienka, že musíme zachrániť niekoho iného, aby sme zachránili seba. Musíme prinútiť niekoho, aby nás potreboval. Upätí intelektuálny filozofi, ktorí pri sledovaní Monty Pythonov trúsia s vážnou tvárou cynické poznámky sú zlo. Len také mierne, neškodné, ale predsa. Monty Python je zlo. Parkovacie lístky sú zlo. Sľuby sú zlo. Cure tracklisting je zlo, a aj všetky pomalé songy od Blur, aj keď sa nenávidím za to, že to musím pripustiť, a aj začiatok Breakfast at Tiffany's je hnusné zlo. Využitie introspekcie vnútorného ja v súlade so submisívnou paralelou hlbšieho bytia je zlo. Chelsea by nebolo zlo, keby sa ten sen dal splniť. Kapitola 27 je zlo. Alebo nie. Čo myslíte vy?

6 comments:

Lindie will do said...

Chci s Tebou mít děti.

Ella said...

A koľko, hm? Jedno, dve? Sorry, ale viac nedám, keď plánujem tie trojičky s Coxonom. A len pod podmienkou, že im spoločne zaplatíme štúdium na Harvarde alebo Yale. A chceš byť tehotná Ty, alebo to necháš na mne?

Lindie will do said...

Oxford, jedině Oxford. A těhotná jsu já, miluju břicha.

Ella said...

Hm, Oxford, to bude mať ale blízko domov, ja som si univerzitu predstavovala vždy ako štúdium ďaleko od domova. Však ale on sa rozhodne sám.
Fajn, ale ja mu budem predčítavať Lullaby, keď bude ešte v bříšku a you dare not jesť nezdravo! XDD

Lindie will do said...

Budu žrat co budu chtět, Ty budeš mít co dělat, aby ses vyrovnala s mými moodswings. xD A pojmenujeme ho Winston a jestli to bude holka, tak pojmenujeme Winston ju. xDDD

Ella said...

A jestli hermafrodit, tak Chase.